Testimonials

"I started my meetings with Anna when I hit rock bottom. During the time I spent under her care she was deeply committed to my well-being. She always accommodated my needs and ensured a safe space where I could openly talk about my feelings even when the words would stick in my throat. Anna approached sessions with a balanced perspective and compassion acknowledging the difficulties. She was dedicated to my progress and gave me the support and guidance that I required. I am truly grateful for her care and the lasting impact she had on my healing journey"

- A.F. 


"Olin erittäin vaikeassa tilanteessa, joten minulla ei ollut voimia jatkaa elämää. Kunnes tutustuin Annaan ja tapasimme useita kertoja asiakkaaksi. Minulla oli erittäin hyvä kokemus hänen avullaan. Hän oli avoin ja mukava alusta alkaen. Hän vei paljon aikaa kuuntelemaan tarkasti kaikkea. Hän ajatteli niitä loogisesti ja seurasi ongelmia tullakseen yhdeksi kanssani, jotta hän voisi ymmärtää minua, siten hän ohjasi ja auttoi minua sydämellään, tiedoillaan ja oman avullani. Hän ei jättänyt minua yksin ongelmieni kanssa ennen kuin palasin elämään. Tänään nautin elämän upeista hetkistä enemmän. Kiitän sinua Anna"

M.H.  

"My sessions with Anna left me feeling very encouraged and hopeful. Anna is very empathetic and listens deeply, while staying focused on helping you discover solutions and more constructive ways of seeing things"

N.R